Täysjyväleivät

Ruisrouhe ja vehnäleseet antavat kuitua ruis- ja vehnäjauhoista leivottaviin leipiin.

2 kpl

PT1H

3 tuntia 30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl vettä
3 dl ruisrouhetta
1 dl vehnäleseitä
50 g hiivaa
1 dl Dansukker Tummaa siirappia
1 rkl suolaa
1/2 dl öljyä
4 dl ruisjauhoja
n. 6 dl vehnäjauhoja

Ohjeet

Kiehauta vesi ja sekoita joukkoon ruisrouhe, vehnäleseet, suola ja öljy. Anna seistä tunnin ajan.

Murenna hiiva ”puuron” joukkoon ja sekoita, kunnes hiiva on liuennut. Sekoita joukkoon siirappi ja ruisjauhot. Lisää taikinaan vehnäjauhot. Kumoa taikina jauhotetulle leivinpöydälle ja alusta se notkeaksi. Muotoile taikinasta 2 leipää ja laita ne voideltuihin vuokiin (1 1/2 litraa).

Anna kohota tunnin ajan. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Paista tunti. Anna jäähtyä ritilällä liinan alla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.