Ainekset
2 rkl öljyä
1 sipuli silppuna
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
1 keskikokoinen palsternakka suikaleina
3-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 kg tomaattimurskaa
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
½–1 tl Provencen yrttiseosta
150 g ranskankermaa
Pinnalle
50 g ranskankermaa
Ohjeet
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulisilppua hetki. Lisää ruokokidesokeri, palsternakkasuikaleet ja hienonnetut valkosipulinkynnet, kääntele hetki. Sekoita joukkoon tomaattimurska, vesi, kasvisliemikuutio ja yrttimauste. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes keitto on samettisen pehmeä. Voit halutessasi soseuttaa seoksen vielä sauvasekoittimella. Lisää loppuvaiheessa ranskankerma ja sekoita tasaiseksi. Tarkista maku.
Tarjoa tomaattikeiton seurana nokare ranskankermaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.