Täyteläinen tomaattikeitto

Nokare ranskankermaa kruunaa täyteläisen palsternakka-tomaattikeiton.

PT40M

40 minuuttia

Arviot (15 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 rkl öljyä
1 sipuli silppuna
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
1 keskikokoinen palsternakka suikaleina
3-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 kg tomaattimurskaa
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
½–1 tl Provencen yrttiseosta
150 g ranskankermaa

Pinnalle

50 g ranskankermaa

Ohjeet

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulisilppua hetki. Lisää ruokokidesokeri, palsternakkasuikaleet ja hienonnetut valkosipulinkynnet, kääntele hetki. Sekoita joukkoon tomaattimurska, vesi, kasvisliemikuutio ja yrttimauste. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes keitto on samettisen pehmeä. Voit halutessasi soseuttaa seoksen vielä sauvasekoittimella. Lisää loppuvaiheessa ranskankerma ja sekoita tasaiseksi. Tarkista maku.

Tarjoa tomaattikeiton seurana nokare ranskankermaa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.