Ainekset
½ l karviaismarjoja
2 dl vettä
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
200 g maustamatonta (kevyt)tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
1 dl luonnonjogurttia
½ dl Dansukker Tomusokeria
6–8 kaurakeksiä
Ohjeet
Puhdista karviaismarjat, leikkaa ”tupsut” ja kannat pois saksilla. Pane marjat ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää sokerit, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Anna jäähtyä. Vatkaa tuorejuusto, jogurtti ja tomusokeri keskenään. Murskaa keksit. Jaa karviaismarjat annosmaljoihin, kuorruta tuorejuustoseoksella. Koristele keksimuruilla ja vie tarjolle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.