Ainekset
50 g huoneenlämpöistä voita
2 1/2 dl maitoa
2 rkl Dansukker Leipäsiirappia
7 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
2 tl leivinajuhetta
Maustamisvaihtoehto 1
2 dl juustoraastetta
2 tl oreganoa
Maustamisvaihtoehto 2
2 dl parmesaanijuustoraastetta
1 rkl punaista pestoa
Maustamisvaihtoehto 3
2 dl mozzarellajuustoraastetta
1 rkl punaista pestoa
Ohjeet
Valmista taikina kotona ja ota retkelle mukaan muovipussissa tai rasiassa.
Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Mausta halutessasi valintasi mukaan. Lisää tarvittaessa vähän jauhoja, jos taikina on liian tarttuvaa.
Jaa taikina 16 palaan ja pyörittele ne käsin tangoiksi. Kieputtele tangot tikkuihin ja paista käännellen nuotion tai grillin loimussa.
Katso myös: Kaneliset tikkupullat
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.