Ainekset
1 kg tomaatteja
2 keltasipullia
4–5 valkosipulinkynttä
1 sitruuna
2 rkl oliiviöljyä
6 dl vettä
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 tl suolaa
1 rkl Harissa-mausteseosta
tuoretta korianteria tai persiljaa
Ohjeet
Kalttaa tomaatit kuumassa vedessä, kuori ja paloittele. Kuori ja kuutioi sipulit ja valkosipulit. Purista sitruunasta mehu.
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulisilppu. Lisää tomaatit, sitruunamehu ja vesi. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 20 minuuttia. Lisää fariinisokeri, suola sekä mausteseos ja kiehauta uudelleen. Tarkista maku.
Lisää valmiin keiton pinnalle hienonnettua korianteria tai persiljaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!