Tomaattikeitto

Tuoretomaattikeitto saa tulisen ja mausteisen maun marokkolaisesta harissasta.

4 annosta

40 minuuttia

Arviot (2 kpl)

Ainekset

1 kg tomaatteja
2 keltasipullia
4–5 valkosipulinkynttä
1 sitruuna
2 rkl oliiviöljyä
6 dl vettä
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 tl suolaa
1 rkl Harissa-mausteseosta
tuoretta korianteria tai persiljaa

Ohjeet

Kalttaa tomaatit kuumassa vedessä, kuori ja paloittele. Kuori ja kuutioi sipulit ja valkosipulit. Purista sitruunasta mehu.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulisilppu. Lisää tomaatit, sitruunamehu ja vesi.  Anna kiehua hiljalleen kannen alla 20 minuuttia. Lisää fariinisokeri, suola sekä mausteseos ja kiehauta uudelleen. Tarkista maku.

Lisää valmiin keiton pinnalle hienonnettua korianteria tai persiljaa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!