Ainekset
600 g silakkafileitä
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1 dl raastettua piparjuurta
3 dl hienoksi suikaloitua purjoa
7 dl tomaattimehua
2 rkl tomaattipyreetä
2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Koristeluun
1 dl silputtua persiljaa
Ohjeet
Huuhtele silakat ja anna valua talouspaperin päällä.
Mausta silakkafileiden lihapuoli suolalla ja pippurilla ja lisää piparjuuri. Taita fileet puoliksi ja pane ne paistokasariin tai paistinpannulle. Ripottele päälle purjosipuli.
Sekoita keskenään tomaattimehu ja -pyree sekä siirappi ja kaada silakoiden päälle. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia. Ripottele päälle persilja. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja vihannesten tai salaatin kera. Tomaattisilakat voidaan tarjota myös kylminä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.