Ainekset
2 munaa
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ dl kermaa tai maitoa
5–6 omenaa
Pinnalle
100 g voita
100 g mantelilastuja
1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
½ dl maitoa
½ dl vehnäjauhoja
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kerma tai maito. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasainen.
Leikkaa piirasvuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle leivinpaperi ja kaada taikina vuokaan.
Kuori omenat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Laita ne taikinan päälle ympäri vuoan.
Valmista kuorrute. Sulata voi kattilassa. Lisää mantelilastut, sokeri, maito ja vehnäjauhot. Kiehauta. Kaada seos omenoiden päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.