Tosi mehevät korvapuustit ja kookospullat

Näissä mehevissä korvapuusteissa ja kookospullissa riittää täytettä ja makua!

24 kpl

2 tuntia

Arviot (41 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl maitoa
1 pala (50 g) hiivaa
2 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 rkl kardemummaa
900 g vehnäjauhoja (noin 13,5 dl)
2 tl suolaa
200 g voita tai margariinia
Korvapuustitäyte
80 g voita tai margariinia
1 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 rkl jauhettua kanelia                                                                                       
Kookostäyte
80 g voita tai margariinia
1 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl vehnäjauhoja
1 pieni kananmuna
1 ½ dl kookoshiutaleita
Voiteluun
1 kananmuna
Viimeistelyyn
Dansukker Rapeaa Raesokeria
suomalaista Dansukker Taloussokeria
kookoshiutaleita

Ohjeet

Lämmitä maito 40-asteiseksi. Murenna hiiva taikinakulhoon, lisää sokeri, kardemumma, suola ja lämmin maito. Lisää 2/3 jauhoista ja vatkaa taikinaa voimakkaasti pari minuuttia. Lisää huoneenlämpöinen rasva ja loput jauhot. Vaivaa kulhon laidasta irtoava, pehmeän kimmoisa taikina. Peitä ja kohota kaksinkertaiseksi.

Kumoa taikina jauhotetulle työpöydälle. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli toinen taikinapala suorakaiteen muotoiseksi, noin 50 x 30 cm:n, levyksi. Levitä huoneenlämpöinen rasva levylle, ripottele sokeri ja kaneli päälle ja rullaa levy. Leikkaa rullasta 12 tasakokoista palaa, siirrä palat leivinpaperoidulle pellille saumapuoli alaspäin. Tee puusteiksi kahdella sormella palan keskeltä painaen. Peitä ja kohota.

Kauli toinen pala samoin. Sekoita huoneenlämpöiset kookostäytteen aineet ja levitä täyte taikinalevylle ja rullaa levy. Leikkaa rullasta 12 tasakokoista palaa, vedä palojen keskelle viilto terävällä veitsellä, ei pohjaan asti, ja siirrä palat kierteet ylöspäin avoimena isoihin alumiini- tai paperimuffinivuokiin (ø 8 cm/1,1 dl). Peitä ja kohota.

Voitele kohonneet pullat rikkivispatulla kananmunalla. Ripottele korvapuustien päälle raesokeria ja kookospuustien päälle sokeria ja kookoshiutaleita. Paista uunissa 220 asteessa noin 10 minuuttia. Nauti lämpimänä.

Vinkki!
Jos haluat pakastaa pullat, pakasta ne välittömästi jäähtymisen jälkeen.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.