Ainekset
1 kg tuoreita luumuja
2 punasipulia
2 punaista chiliä
2 rkl vaaleita sinapinsiemeniä
1/2 dl etikkaa
1 tl suolaa
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 tl mustapippuria rouhittuna
1/2 pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Halkaise pestyt luumut ja poista kivet. Kuori ja paloittele punasipulit ja silppua chilit. Pane kaikki chutneyn aineet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen 10–15 minuuttia. Halutessasi voit poimia luumujen kuoret keitoksesta pois keittiöpihdeillä. Jäähdytä hetki ja purkita.
Luumuchutney maistuu herkulliselta kinkun ja kalkkunan kanssa.
Vinkki!
Luumuchutney on herkullinen tuliainen. Purkita chutney kauniisiin lasipurkkeihin. Viimeistele purkit etiketeillä, nauhoilla ja silkkipaperilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.