Ainekset
200 g hasselpähkinöitä
3 kananmunaa
2 dl Dansukker Fariinisokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vuokaan
voita tai margariinia
vehnäjauhoja
Täyte
2 banaania
1 tl sitruunamehua
2 dl kuohukermaa
2 rkl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
100 g raastettua nugaata (Marabou Dubbel Nougat)
Koristeluun
1 Noblesse-suklaamakeinen
11 Toffifee-makeista
10 g valkosuklaata
suklaa- tai lakritsimakeisia
1 1/2 dl kuohukermaa
1 rkl Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Jauha pähkinät hienoksi. Vatkaa munat ja fariinisokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään pähkinät, vehnäjauhot ja leivinjauhe ja lisää varovasti muna-sokerivaahdon joukkoon. Kaada taikina voideltuun, jauhotettuun irtopohjavuokaan (tilavuus 1,5 litraa). Paista uunin alaosassa 175 asteessa noin 30 minuuttia. Anna kakkupohjan jäähtyä vuoassa muutama minuutti ennen kumoamista. Anna jäähtyä ritilällä.
Leikkaa kakkupohja kahteen osaan. Hienonna banaanit. Sekoita joukkoon sitruunamehu. Levitä seos toisen kakkupohjan päälle. Vatkaa kerma, hyytelösokeri Multi ja vaniljasokeri kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon raastettu nugaa. Levitä 1/3 kermaseoksesta banaanitäytteen päälle. Pane toinen kakkupohja kermatäytteen päälle. Levitä loput täytteestä kakun päälle.
Pane suklaa pursotinpussiin ja tee pussiin solmu. Pane pussi kuumalla vedellä täytettyyn kulhoon ja sulata suklaa. Pursota numerot 1–12 Toffifee- ja Noblesse-makeisille.
Vatkaa kerma ja tomusokeri kiinteäksi vaahdoksi. Pursota kermavaahto kakun päälle. Koristele numeroiduilla Toffifee- ja Noblesse-makeisilla. Tee kellonviisarit suklaa- tai lakritsimakeisista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.