Ainekset
4 broilerinfileetä
4 rkl rypsiöljyä
½ tl suolaa
4–5 valkosipulinkynttä
1 rkl hienonnettua inkivääriä
½ dl soijakastiketta
2 rkl vaaleaa viinietikkaa
2–3 rkl Dansukker Tummaa Siirappia
3–4 dl kuohukermaa tai ruokakermaa
Ohjeet
Ota broilerinfileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista broilerinfileet molemmin puolin. Mausta suolalla.
Kuori ja hienonna joukkoon valkosipulia ja tuoretta inkivääriä ja lisää pannulle. Lisää myös soijakastike, viinietikka, siirappi ja kerma. Anna kastikkeen kiehahtaa hetki.
Laita sitten broilerinfileet ja kastike uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 15–20 minuuttia riippuen fileiden paksuudesta.
Tarjoa seuraksi pastaa tai riisiä ja kasviksia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.