Ainekset
1 kg omenoita
3 pientä sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 dl Dansukker Hillosokeria
1 dl vaaleaa viinietikkaa
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä maun mukaan
1 kanelitanko
Ohjeet
Kuori omenat ja poista siemenkodat. Leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi.
Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
Laita ainekset kattilaan ja lisää joukkoon viinietikka, suola, mustapippuri ja kanelitanko. Kiehauta. Lisää vielä hillosokeri ja anna kiehua välillä sekoitellen 5–10 minuuttia.
Laita puhtaaseen kuumennettuun purkkiin, jäähdytä ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Vinkki!
Voit halutessasi käyttää punasipulia ja punaviinietikkaa, näin saat tummemman omena-sipulihillokkeen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.