Ainekset
500 g vadelmia
500 g mustaherukoita
½ dl vettä
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Puhdista marjat ja pane ne kattilaan veden kanssa. Kuumenna. Lisää hillosokeri höyryävään seokseen. Kuumenna kiehuvaksi silloin tällöin sekoitellen ja keitä 10–15 minuuttia. Kuori pinnalle tullut vaahto pois.
Anna hillon jäähtyä vartista puoleen tuntiin ja purkita se puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä viileässä.
Katso kuvan kakkuresepti: Puutarhurin kesäkakku
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.