Vadelmahillo Luomuhillosokerilla

Pakastemarjoista tehty vadelmahillo luomuhillosokerilla maistuu niin leivonnaisten kuin jälkiruokien kanssa. Kokeile herkullista pientä juhlatarjottavaa: suolakeksi, kypsää briejuustoa ja itse tehtyä vadelmahilloa!

Noin 1 litra

PT10M

15 minuuttia

Arviot (3 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg vadelmia (tuore tai pakaste)
1 pkt (500 g) Dansukker Luomuhillosokeria

Ohjeet

Perkaa ja huuhtele marjat. Käytä pakastemarjat osittain sulaneina. Pane marjat ja luomuhillosokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 4 minuuttia, sekoittele samalla. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto pois huolellisesti lusikalla. Kaada hillo pieniin puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, täytä piripintaan. Sulje hyvin.

Säilytä hillo jääkaapissa. Hillo säilyy avaamattomana jääkaapissa noin 12 kuukautta, avattuna 2–3 viikkoa.

Vinkki!
Vadelmahillo on mainio makupari kypsälle briejuustolle.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.