Ainekset
2 (luomu)limettiä
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
noin 3 sitruunamelissan oksaa
250 g tuoreita vadelmia
jäämurskaa
n. 400 ml tonic-vettä tai seljankukka-tonicia
Ohjeet
Pese limetit kuumalla vedellä ja harjalla. Leikkaa kumpikin limetti 8 lohkoksi. Kaada runsas ruokalusikallinen ruokokidesokeria pienelle lautaselle. Pyöräytä limettilohkolla pienten juomalasien reunat kosteiksi. Kasta sitten lasin reuna sokeriin ja anna kuivua.
Huuhtele sitruunamelissan oksat ja irrota lehdet. Huuhtele vadelmat (voit käyttää myös kotimaisia pakastevadelmia) ja jätä muutama koristeluun.
Jaa sitruunamelissan lehdet, vadelmat, limettilohkot ja ruokokidesokeri neljään lasiin. Survo ainekset cocktailmurskaimella tai morttelin survimella. Lusikoi laseihin jäämurskaa ja kaada päälle tonic-vesi, sekoita. Koristele juomat vadelmilla sekä sitruunamelissalla ja tarjoa heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.