Ainekset
1/4 l vadelmia
1/2 dl vadelmamehua
1/2 dl vettä
1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
100 g valkosuklaata
3 dl kermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Ohjeet
Jaa vadelmat neljän lasin pohjalle. Kiehauta mehu, vesi ja hyytelösokeri Multi. Kaada mehu vadelmien päälle. Anna hyytyä jääkaapissa.
Pane suklaa, kerma ja hyytelösokeri Multi kattilaan ja sulata ainekset miedolla lämmöllä. Keitä sen jälkeen puoli minuuttia. Pane syrjään jäähtymään.
Levitä jäähtynyt seos vadelmahyytelön päälle. Säilytä pannacottaa jääkaapissa tarjoiluun saakka.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.