Vadelmatorttu

Vadelmatortun täytteessä on käytetty Hillosokeria. Kokeile leipoa helppo torttu myös punaherukoista.

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 munaa
1,5 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g margariinia
3-4 dl vadelmia tai herukoita
0,5 dl Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vuorotellen sulatetun margariinin kanssa muna-sokerivaahtoon. Levitä taikina vuokaan. Sekoita marjat ja hillosokeri keskenään ja ripottele taikinan pinnalle. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Koristele halutessasi tuoreilla vadelmilla ennen tarjoilua. Tarjoa sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!