Ainekset
50 g hiivaa
5 dl haaleaa vettä
2 rkl Dansukker Leipäsiirappia
2 tl suolaa
3 puristettua valkosipulinkynttä
12 dl vehnäjauhoja
Voiteluun
valkosipulinmakuista grillausöljyä
Ohjeet
Murenna hiiva kulhoon. Lisää vesi ja sekoita, kunnes hiiva on liuennut. Lisää leipäsiirappi, suola ja valkosipuli. Lisää vehnäjauhot vähän kerrallaan ja vaivaa, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Anna kohota liinan alla 15 minuuttia.
Kumoa taikina jauhotetulle leivinpöydälle ja alusta se notkeaksi. Jaa taikina paloiksi, muotoile niistä pitkänomaisia sämpylöitä ja pane sämpylät leivinpaperilla vuoratulle pellille. Anna kohota 30 minuuttia.
Voitele grillausöljyllä. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 15 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.