Ainekset
2 dl kuohukermaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
200 g valkosuklaata
1 dl kuivattuja karpaloita
Ohjeet
1. Nosta kattilaan kerma, sokeri ja glukoosisiirappi. Keitä seosta, kunnes sokerimittarilla mitattuna seos näyttää 115-asteiselta.
2. Rouhi valkosuklaa kulhoon ja sekoita joukkoon kahteen osaan saksitut, kuivatut karpalot. Valuta päälle kerma-sokeriseos. Sekoita tasaiseksi.
3. Vuoraa leivinpaperilla noin 16 x 16 cm kokoinen pieni uunivuoka. Valuta seos vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa peitettynä yön yli.
4. Paloittele fudge annospaloiksi terävällä veitsellä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.