Ainekset
4 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
100 g valkosuklaata
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Marinoidut mansikat
200 g tuoreita mansikoita
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
yhden limetin puristettu mehu
Ohjeet
Mittaa kerma ja hyytelösokeri Multi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen puoli minuuttia.
Paloittele joukkoon valkosuklaa ja anna sen sulaa sekoitellen. Mausta seos vaniljasokerilla.
Jaa liemi juomalaseihin tai jälkiruokakulhoihin. Anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Paloittele mansikat ja sekoita joukkoon sokeri ja limettimehu. Anna mansikoiden maustua liemessä, kunnes pannacotta on tarjoiluvalmista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.