Vaniljaista leipäjuustoa ja vadelmahilloa

Jälkiruoka grillissä: leipäjuusto kuumennetaaan vaniljakastikkeessa ja tarjotaan vadelmahillon kera.

4 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g leipäjuustoa
2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
Vadelmahillo
½ rkl vettä
250 g vadelmia
125 g (n. 1,5 dl) Dansukker Hillosokeria
½ tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Paloittele leipäjuusto kuutioiksi ja laita alumiiniseen grillivuokaan. Kaada joukkoon vaniljakastike ja nosta grillikuvun alle hetkeksi kuumenemaan. Tarjoa vadelmahillon kanssa.

Vadelmahillon valmistus:
Mittaa kasariin vesi ja vadelmat, kiehauta. Lisää hillosokeri ja vaniljasokeri koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia välillä sekoittaen. Anna jäähtyä puolisen tuntia ja kuori pinnalle muodostunut vaahto. Purkita ja nosta kylmään.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.