Ainekset
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 ½ dl Dansukker Tummaa siirappia
¾ dl vettä
3 rkl piparkakkumaustetta
150 g vegaanista margariinia (maidoton)
7 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl ruokasoodaa
Ohjeet
Mittaa sokeri, siirappi, vesi, piparkakkumauste ja margariini kattilaan ja anna kiehua hiljalleen, kunnes margariini on sulanut. Lisää joukkoon vehnäjauho-soodaseos ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Voit käyttää sekoittamisessa sähkövatkainta.
Kääri taikina kelmuun ja säilytä jääkaapissa seuraavaan päivään. Ota taikina hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Kauli taikina levyksi vehnäjauhoja apuna käyttäen ja ota muotilla piparkakkuja. Nosta ne leivinpaperoidulle pellille.
Paista 200 asteessa keskiritilätasolla 5–7 minuuttia.
Katso myös: Vegaaninen pikeeri koristeluun
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.