Ainekset
4 munaa
2 ½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
5 keskikokoista omenaa
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Vaahdota munat ja siirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaniljasokeri ja vehnäjauhot ja sekoita nuolijalla tai puulastalla.
Kuori ja paloittele omenat kuutioiksi ja sekoita taikinan joukkoon.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja jauhotettuun irtopohjaiseen kakkuvuokaan, jonka halkaisija on 24 cm.
Paista kakkua 175 asteessa uunin alaritilätasolla ensin noin 15 minuuttia ja siirrä sitten kakku varovasti uuniin keskitasolle. Jatka paistamista noin 30 minuuttia, kunnes kakku alkaa irrota vuoan reunoilta.
Irrota hieman jäähtynyt kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.
Siivilöi pinnalle hieman tomusokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.