Ainekset
500 g lohkottuja tuoreita viikunoita
1 dl vettä
2 tl hienonnettua tuoretta inkivääriä
ripaus kanelia
250 g Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Huuhtele viikunat ja leikkaa pieniksi lohkoiksi tai kuutioiksi. Laita ne kattilaan yhdessä veden ja inkiväärin sekä kanelin kanssa. Kiehauta.
Lisää hillosokeri vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.
Kaada hieman jäähtynyt hillo puhtaisiin lasipurkkeihin ja säilytä jääkaapissa.
Tarjoa esimerkiksi juustotarjottimen seurana.
Vinkki!
Voit maustaa hilloa aavistuksella sitruskuoriraastetta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.