Ainekset
250 g huoneenlämpöistä voita
1 1/2 dl Dansukker Fariinisokeria tai Tummaa Muscovado ruokosokeria
1 1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
4 1/4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
hyppysellinen suolaa
viikunamarmeladia
pieniä muffinivuokia (ø n. 4 cm)
Ohjeet
1. Vaahdota voi ja sokerit kuohkeaksi.
2. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja kääntele vaahdon joukkoon.
3. Jaa taikina 20 muffinivuokaan, tasoita pinta ja paina keskelle kolo jauhotetulla sormella.
4. Lusikoi tai pursota koloihin huoneenlämpöistä viikunamarmeladia.
5. Paista 200 °C uunin alaosassa 14–16 minuuttia, kunnes leivonnaiset ovat kauniin värisiä. Jäähdytä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.