Ainekset
500 g punaisia viinimarjoja riivittynä
pala tuoretta inkivääriä
2 valkosipulinkynttä
1 kanelitanko
1/2 tl suolaa
1/2 tl rouhittua musta- tai valkopippuria
1/2 tl kuminaa
1/2–3/4 pkt (à 330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1 dl valkoista balsamietikkaa
Ohjeet
Pane viinimarjat kattilaan. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipulinkynnet ja lisää ne, mausteet, hillo-marmeladisokeri ja balsamietikka kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita. Säilytä jääkaapissa. Tarjoa liha- ja grilliruokien kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.