Ainekset
Pohja
25 g tuorehiivaa
1 1/2 dl haaleaa vettä
¼ dl oliiviöljyä
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3–4 dl vehnäjauhoja/durumvehnäjauhoja
¼ tl suolaa
Täyte
400 g chèvre-vuohenjuustoa
400 g ricottajuustoa
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2–3 päärynää
4 tuoretta viikunaa
1 dl hasselpähkinöitä
Pinnalle
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Pane pizzan paistamista varten uunipelti ylösalaisin uuniin.
2. Murenna hiiva kulhoon ja sekoita vesi, öljy, siirappi ja suola joukkoon. Alusta jauhoja joukkoon vähitellen, kunnes saat kimmoisan taikinan. Anna kohota noin 30 minuuttia.
3. Leikkaa vuohenjuusto paloiksi ja sekoita joukkoon ricotta ja siirappi. Viipaloi päärynät ja leikkaa viikunat neljään osaan.
4. Jaa taikina kahteen osaan, ja kaulitse pohjat jauhoja apuna käyttäen. Jaa juustoseos pizzoille ja asettele päälle päärynäviipaleet, viikunalohkot ja pähkinät. Valuta päälle siirappia.
5. Paista pizzat yksitellen kuuman pellin päällä noin 10–15 minuuttia.
Vinkki!
Voit paistaa vuohenjuustopizzan myös grillissä. Kuumenna pizzakivi grillissä, siirrä pizza pizzakivelle ja paista noin 15 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.