Ainekset
2 vihreää omenaa
150 g juuriselleriä tai 4 lehtisellerinvartta
2 dl punaisia tai vihreitä rypäleitä
2–3 dl ananaspaloja
1 dl saksanpähkinöitä tai muita pähkinöitä rouheena
Kastike
2 dl majoneesia
1 dl smetanaa tai ranskankermaa
1/2 sitruunan mehu
1–2 tl Dijon-sinappia
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria tai Ruokokidesokeria
Koristeluun
oreganoa, lehtipersiljaa tai muuta yrttiä
Ohjeet
Kuori omenat ja paloittele pieniksi kuutioiksi.
Kuori ja leikkaa juuriselleri pieniksi paloiksi tai suikaloi lehtisellerin varret.
Puolita rypäleet ja leikkaa ananaspalat sopiviksi suupaloiksi.
Rouhi joukkoon pähkinöitä.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kääntele salaattiainesten joukkoon. Tarkista maku. Koristele tuoreilla yrteillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.