Ainekset
100 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 kananmuna
1 dl ranskankermaa
Täyte
60 g huoneenlämpöistä voita
3 dl Dansukker Tomusokeria
150 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
¾–1 dl vadelmia tai mustikoita
½ tl raastettua luomusitruunankuorta
Ohjeet
Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, kananmuna sekä ranskankerma ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Pane taikina pursotinpussiin ja pursota läpimitaltaan noin 3 cm:n kokoisia lantteja leivinpaperoiduille uunipelleille.
Paista 175 asteessa uunin keskiosassa noin 8 minuuttia. Vahdi etteivät kakkuset pala reunoista. Jäähdytä.
Sekoita täytteen ainekset ja levitä se puolelle kakkusista. Paina loput kansiksi. Leivonnaiset ovat parhaimmillaan tuoreina.
Vinkki!
Voit korvata vaniljasokerin teelusikallisella kanelia tai kardemummaa tai 1–2 teelusikallisella raastettua sitruunan- tai limetinkuorta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.