Ainekset
100 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 kananmuna
1 dl ranskankermaa
Täyte
60 g huoneenlämpöistä voita
3 dl Dansukker Tomusokeria
150 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
¾–1 dl vadelmia tai mustikoita
½ tl raastettua luomusitruunankuorta
Ohjeet
Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, kananmuna sekä ranskankerma ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Pane taikina pursotinpussiin ja pursota läpimitaltaan noin 3 cm:n kokoisia lantteja leivinpaperoiduille uunipelleille.
Paista 175 asteessa uunin keskiosassa noin 8 minuuttia. Vahdi etteivät kakkuset pala reunoista. Jäähdytä.
Sekoita täytteen ainekset ja levitä se puolelle kakkusista. Paina loput kansiksi. Leivonnaiset ovat parhaimmillaan tuoreina.
Vinkki!
Voit korvata vaniljasokerin teelusikallisella kanelia tai kardemummaa tai 1–2 teelusikallisella raastettua sitruunan- tai limetinkuorta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!