Hedelmäsokeri
Hedelmäsokeri (fruktoosi) on sokeria, jota on luontaisesti hedelmissä, marjoissa ja vihanneksissa. Se on hienokiteistä ja sitä käytetään tavallisen sokerin tapaan. Usein sitä tarvitaan vähemmän, sillä hedelmäsokeri aistitaan monissa käyttökohteissa makeampana kuin tavallinen sokeri. Pakkauskoko 370 g.
Annostelu verrattuna tavalliseen sokeriin
Kylmät juomat: käytä hedelmäsokeria n. 1/3 vähemmän
Kiisselit ja jälkiruoat: käytä n. 1/3 vähemmän
Marjat ja hedelmät, aamiaishiutaleet ja puuro: sirottele kevyesti päälle
Kuumat juomat: käytä sama määrä
Ainekset: Hedelmäsokeri
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1700 kJ/400 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 100 g |
- josta sokereita | 100 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0 g |
Muuntosuhde:
1 dl = n. 70 g
1 rkl = n. 12 g
Säilytys: Kuivassa, hyvin suljettuna.
Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.
Pakattu Suomessa.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.