Kanelisokeri

Kanelisokeri on helposti siroteltava pölyämätön sokerin ja kanelin seos. Se sopii leivonnaisten maustamiseen ja viilin tai puuron päälle. Erityisesti Kanelisokeri helpottaa korvapuustien leivontaa. Dansukker Kanelisokeri on pakattu 330 g:n pahvikoteloon.


Ainekset: sokeri, kaneli (9 %), kasvirasva (palmu*). *Kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua ja sertifioitua palmuöljyä.

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1694 kJ/399 kcal
Rasvaa 1,7 g
- josta tyydyttynyttä 0,9 g
Hiilihydraattia 95 g
- josta sokereita 90 g
Proteiinia 0,4 g
Suolaa 0 g


Säilytys: Kuivassa.
Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.
Valmistettu Suomessa.
Sokerin alkuperä: EU ja muu kuin EU. 

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.