Tumma Muscovado ruokosokeri
Tumma Muscovado on raakaruokosokerista valmistettua kosteaa, hienokiteistä sokeria. Ruokosokerin melassi antaa muscovadolle sen tumman värin ja upean, lakritsimaisen aromin. Tumma Muscovado sisältää ruokosokerin luonnollisia kivennäis- ja hivenaineita.
Voimakasarominen Tumma Muscovado ruokosokeri sopii ruokien valmistukseen, leivontaan, jälkiruokiin ja kastikkeiden ja marinadien maustamiseen. Se on omiaan myös mm. kaakaojuomien makeuttajana ja suklaakakkujen mehevöittäjänä.
Käytön jälkeen pussi tulee sulkea huolellisesti, sillä avonaisessa pussissa sokeri kovettuu. Kovettumista voi estää säilyttämällä Muscovado jääkaapissa tiiviissä kannellisessa lasipurkissa. Kovettunut Muscovado pehmenee parissa päivässä, kun laitat sen tiiviiseen kannelliseen purkkiin ja mukaan esim. pala vedellä kostutettua voipaperia.
Tumma Muscovado ruokosokeri on Reilun kaupan tuote.
Ainekset: Ruokosokeri
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1649 kJ/388 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 97 g |
- josta sokereita | 96 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0,24 g |
1 dl = n. 95 g
Tumma Muscovado ruokosokeri on pakattu 400 g:n muovipussiin, joka on kätevä avata ja sulkea. Käytetty pakkaus lajitellaan energiajätteeseen tai muovipakkauskeräykseen.
Tumma Muscovado ruokosokeri
Tutustu tummien sokerituotteiden houkutteleviin makumaailmoihin »
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.