Sokeritöiden salat
Tarjolla on historian siipien retrohavinaa suoraan VHS-kasetilta mutta sisältö on edelleen pätevää opastusta näyttäviin sokeritöihin konditoriatuotteissa ja jälkiruoissa. Olemme digitalisoineet vuodelta 1987 peräisin olevan opetusvideon ”Sokeritöiden salat”. Videolla on sokerimassan keittämisen perusohje sekä tietoa valettavista, vedettävistä, puhallettavista sekä kastettavista ja spritsattavista sokeritöistä.
Sokeritöiden salat (PDF)
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.