
Sitrushedelmien
aika
Kuinka ihanalta maistuukaan kotitekoinen marmeladi aamiaispaahtoleivän päällä tai vaikkapa kakun täytteenä! Tee kauden sitrushedelmistä herkullista marmeladia tai hilloa. Hillosokerin ja Hillo-marmeladisokerin avulla se on helppoa ja nopeaa. Monikäyttöiset sitrukset antavat myös pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin ja juomiin.

Sitrussalaatti ja Cointreaulla maustettu appelsiinisiirappi

Sitrussalaattia, kardemummalastuja ja jäädytettyä jogurttia
Etikettiautomaatti
Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.