Ruokokidesokeri
Ruokokidesokeri on aromikas, kuiva, tumma kidesokeri, joka sisältää pieniä määriä sokeriruo’on kivennäis-, hiven- ja aromiaineita. Se on maultaan Luomuruokosokeria voimakkaampaa ja Fariinisokeria miedompaa. Ruokokidesokeri sopii ruoanlaittoon, jälkiruokiin, leivontaan, juomiin ja säilöntään tavallisen sokerin tapaan.
1 dl = n. 90 g
1 rkl = 15 g
1 tl = 5 g
Sokeriruo’osta valmistettu tumma kidesokeri. Ruokosokerin väri voi vaihdella hieman riippuen sokerierästä.
Ainekset: Reilu kauppa -sertifioitu ruokosokeri
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1680 kJ/400 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 99 g |
- josta sokereita | 99 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0 g |
Säilytys: Kuivassa säilytettynä sokeri säilyy lähes rajattomasti.
Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.
Pakattu Ruotsissa.
Sokerin alkuperä: muu kuin EU.
Ruokokidesokeri on Reilun kaupan tuote. Reilun kaupan sertifiointimerkki on takuu siitä, että tuote on sertifioitu kansainvälisten Reilun kaupan kriteerien mukaan. Tuotteen ostaminen parantaa tuottajien työ- ja elinoloja kehitysmaissa ja edesauttaa ympäristön hyvinvointia.
Ruokokidesokeri
Tutustu tummien sokerituotteiden houkutteleviin makumaailmoihin »
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.