Itse tehty
sima tekee vapun!

Skoolaa vappuna itsetehdyllä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa. Klikkaa ja katso usein kysytyt kysymykset simasta.

Mansikka-limettisima

Appelsiini-rosmariinisima

Sima, perinteinen

Seljankukka-limettisima

Mojitosima

Sima kuivahiivalla

Tähtianissima

Raikas ananas-minttusima

Vadelma-limettisima

Appelsiini-inkiväärisima

Pikasima

Tumma appelsiinisima

Granaattiomenasima

Chili-inkiväärisima

Lime-rosmariinisima

Marjasima

Lime-basilikasima

Passionsima

Katso kaikki simareseptit

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.