Runebergin
päivä

Johan Ludvig Runeberg (1804–1877) on Suomen kansallisrunoilija, joka on sanoittanut Maamme-laulun. Hänen tunnetuin teoksensa on Vänrikki Stoolin tarinat.

Runebergin päivä 5.2. on vakiintunut liputuspäivä. Sen viettoon kuuluvat runebergintortut, joiden reseptin uskotaan olevan Johan Ludvigin vaimon Fredrikan kehittämä.

Runebergin neliöt

Runebergintortut (perinteiset)

Gluteenittomat runebergintortut

Vegaaniset runebergintortut

Runebergin muffinit

Runebergin pikkuleivät

Runebergintortut

Runebergintortut fariinisokerilla

Runeberginkakku (pyöreä)

Runebergin kääretorttu

Runeberginkakku

Runebergin täytekakku

Runebergin kahvikakku

Vadelma-limettimarmeladi

Runeberginkakku (pitkänomainen)

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Maustekakku

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Mallasleipä

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Jouluinen Rocky Road -piparifudge

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt fudget, kermatoffeet, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Brownie Mix purkissa

Ruokalahjaideat

Yllätä ystävä, hurmaa anoppi tai ilahduta naapuria itse tehdyllä ruokalahjalla! Hyviä ideoita ovat kahvikakut, leivät, hillot, mehut, kaakao-ainekset, makeiset, naposteltavat, keksit ja pikkuleipäainekset purkissa.

Granaattiomenalohi

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Lumiukon kuuma kylpy

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.