Runebergin
päivä

Johan Ludvig Runeberg (1804–1877) on Suomen kansallisrunoilija, joka on sanoittanut Maamme-laulun. Hänen tunnetuin teoksensa on Vänrikki Stoolin tarinat.

Runebergin päivä 5.2. on vakiintunut liputuspäivä. Sen viettoon kuuluvat runebergintortut, joiden reseptin uskotaan olevan Johan Ludvigin vaimon Fredrikan kehittämä.

Runebergin neliöt

Runebergintortut (perinteiset)

Gluteenittomat runebergintortut

Vegaaniset runebergintortut

Runebergin muffinit

Runebergin pikkuleivät

Runebergintortut

Runebergintortut fariinisokerilla

Runeberginkakku (pyöreä)

Runebergin kääretorttu

Runeberginkakku

Runebergin täytekakku

Runebergin kahvikakku

Vadelma-limettimarmeladi

Runeberginkakku (pitkänomainen)

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.