Sienimetsän
antimet

Mikä onkaan mukavampaa kuin törmätä ensimmäisiin kullankeltaisiin kantarelleihin tai löytää huikea suppilovahveroapaja! Sienestäminen on rentouttavaa luonnossa liikkumista, ja sienisaaliista voi valmistaa monenlaista hyvää ruokapöytään. Käytä vaihdellen eri metsäsieniä ja koet uusia makuelämyksiä.

Suppilovahveropiiras

Kantarellikeitto

Kantarellilasagne

Jauheliha-kantarellipihvit

Sienirisotto

Suppilovahverokeitto

Lämmin paksoi-kantarellilisäke

Possun noisetit ja kantarellimuhennos

Kantarellitäytteiset sämpylät

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienipikkelssi

Sienimunakas

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.