Maistuvia luumujälkiruokia ja -marmeladeja

Luumuja viljeltiin Välimeren maissa jo antiikin aikana. Erilaisia luumulajikkeita on nykyään noin 2 000. Luumuista voi tehdä paljon muutakin kuin nauttia niitä sellaisenaan. Olemme koonneet sivustollemme joukon jälkiruoka- ja marmeladireseptejä. Tee vaikkapa luumuhilloketta, joka korostaa juuston hyvää makua. 

Luumumurupiirakka

Kriikunasose

Luumu- tai kriikunamarmeladi

Toscaluumut

Luumupiirakka

Luumupaistos

Hedelmäinen toscapiiras

Mantelinen luumumarmeladi

Omena-luumuhillo

Luumuhilloke juustolle

Aurinko purkissa

Mausteinen luumuhillo

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.