Mustikka on
oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin. Mustikkapiirakka maistuu kaikille, olipa se sitten leivottu perinteisesti pullataikinasta tai marjapiirakoissa usein käytetystä murotaikinasta. Värjää suu siniseksi näillä maistuvilla resepteillämme!

Mustikka-browniet

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka-valkosuklaamuffinit

Mustikkatorttu

Marja-rahkapiiras

Marjapiiras

Mustikkapiiras

Vegaaniset mustikkamuffinit

Perinteinen mustikkapiirakka

Tiesitkö tämän mustikasta

Mustikka (Vaccinium myrtillus) kasvaa tuoreissa kangasmetsissä kaikkialla Suomessa. Marjat kypsyvät heinäkuusta alkaen. Mustikka sisältää runsaasti A-, B- ja C-vitamiinia, mangaania, kuituja sekä flavonoideja. Mustikoita käytetään leivontaan, jälkiruokiin, hilloihin ja mehuihin.

Mamman marjapiiras

Mustikkapai

Hurmaava mustikkakakku

Gluteeniton mustikkapiiras

Mustikkapulla

Mustikkaunelma

Kevennetty omena-mustikkatorttu

Mustikkapiiras-tikkarit

Mustikkapiirakka

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.