Poimi pirteä
puolukka!
Raikkaan kirpeät puolukat ovat monikäyttöisimpiä metsämarjojamme, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat. Happamuuskaan ei haittaa, sillä sokeri on luonnollisesti aromikkaan puolukan hyvä kumppani.
Puolukkahillo
Punainen omenasose
Puolukka-rahkapiirakka
Puolukka-jogurttikakku
Mamman marjapiiras
Syksyinen puolukka-rahkakakku
Puolukka-omenatorttu
Ruis-puolukkasandwich
Puolukkakakku
Puolukkakukkoset
Raikas puolukka-inkiväärikakku
Puolukkainen juustokakku
Puolukkarahka
Puolukka-murumuffinit
Hedelmäinen puolukkaleipä
Mikrohillo puolukasta
Puolukka-omenapikkelssi
Vaniljainen puolukkariisi
Puolukka-kinuskikakku
Puolukkamehu viinihapolla
Puolukka-muscovadotoffee
Puolukka-vaniljatäytepitko
Puolukkaboston
Rasvaton omena-puolukkatorttu
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.