Kesän
marjaherkut
Otetaan yhdessä kotimaiset #MarjatTalteen! Haastamme sinut keräämään, säilömään ja herkuttelemaan kotimaisilla marjoilla. Annetaan kunnia Suomen luonnolle ja hyödynnetään sen antama sato mahdollisimman hyvin. Syö marjoja sellaisenaan, käytä leivonnassa ja kokkauksessa tai säilö purkkiin tai pakkaseen.
Manteliset marjamuffinit (muffinikranssi)
Suven suloisin kääretorttukakku
Köyhät ritarit, mehustettua mansikkaa ja briejuustoa
Marja-pähkinämarenkikakku
Mustikkajäätelö
Britakakku
Kandeeratut kukat
Kukilla voi koristella kakkuja, torttuja, makeisia ja jälkiruokia.
Poimi kauniita kukkia, esimerkiksi orvokkeja tai ruusuja. Kasta kuivat terälehdet munanvalkuaiseen tai sivele ne valkuaisella. Kasta ne sen jälkeen Dansukker Siro erikoishienoon sokeriin. Pane ritilälle kuivumaan.
Käytä koristeeksi vain myrkyttömiä ja torjunta-aineettomia kukkia.
Sitruunainen basilika-mansikkahillo
Kesän marjapiirakka
Vadelmapavlova
Vadelma-limettipiiras
Limettipannacotta
Mustikkacrumble ja vaniljajäätelö
Kakku pysyy lautasella!
Laita kakun tai tortun alla olevalle lautaselle hiukan siirappia, niin leivonnainen ei luistele edestakaisin, kun sitä leikataan.
Kevyt viinimarja-minttuvaahto
Unelmien marjakakku
Herukka-jogurttijäätelö
Helppo ja nopea marjahillo
Marjamehu
Kesäinen smoothie
Vaniljaiset marjatarteletit
Minimarjaherkku
Vadelma-mascarponetorttu
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.