Ihanat
joululeivonnaiset
Leivonta ja ihanat tuoksut tekevät joulun. Perinteisten joulukakkureseptien ohella on hauska kokeilla uusia herkkuja ja antaa juhlavia leivonnaisia vaikka lahjaksi. Klikkaa perinteisten kahvi- eli kuivakakkujen ohjeisiin.
Luumu-kookosbrita
Puolukka-juustokakku
Pistaasitäytteinen joulupulla
Sitruskakku
Suklainen fudgekakku
Piparijuustokakku
Jäädytetty tiramisujuustokakku
Pekaanitoffeepiiras
Puolukka-piparkakkumuffinit
Joulutähti
Viikunainen britakakku
Taateli-vaniljakierteet
Siirappikinuski-puolukkatorttu
Mehevä puolukka-piparkakku
Hyydytetty luumujuustokakku
Suklaa-viikunakakku
Kinuskinen maustetäytekakku
Manteli-kinuskipikkuleivät
Suussasulavat suklaabiskvit
Gluteenittomat appelsiini-karpalocookiet
Joulukuusikuppikakut
Viikunapiilot
Marjaisa glögikakku
Puolukka-kinuskijuustokakku
Muita joulukakkujen ja -pikkuleipien reseptejä löydät täältä
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Joulun parhaat kahvikakut
Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!
Leivo maistuvat joululeivät
Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.
Itse tehdyt joulumakeiset
Jouluun kuuluvat itse tehdyt fudget, kermatoffeet, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!
Ruokalahjaideat
Yllätä ystävä, hurmaa anoppi tai ilahduta naapuria itse tehdyllä ruokalahjalla! Hyviä ideoita ovat kahvikakut, leivät, hillot, mehut, kaakao-ainekset, makeiset, naposteltavat, keksit ja pikkuleipäainekset purkissa.
Herkkuja joulupöytäään
Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?
Joulujuomat
Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.